22: Prinsessen på ærten (og Den lille pige med svovlstikkerne)

De to værter tager en sidste dans med Andersen, og denne gang er der smæk for skillingen, for afsnittet handler om hele to historier, nemlig kortprosateksterne ”Prinsessen på Ærten” og ”Den lille pige med svovlstikkerne”. De er fra forskellige perioder i forfatterskabet, men rummer begge den andersenske tvetydighed. Faktisk lykkes det Steen og Tony at komme med adskillige fortolkninger af ”Prinsessen på Ærten” som bl.a. kunne være en politisk satire eller en karnevalesk fortælling. Til sidst byder værterne Andersen farvel og gør reklame for deres nye podcast med det fantasifulde navn ”Ind i sjælen, ud i verden 2”…

Ind i sjælen - ud i verden
Ind i sjælen - ud i verden
22: Prinsessen på ærten (og Den lille pige med svovlstikkerne)
Loading
/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *